Välkommen till Sveriges kanske största guide för små eller medelstora lån. Här hittar du jämförelser, topplistor, artiklar och betyg från låntagare. Plus mycket mer.

Kontakt / Om oss

Om oss

Smslantopplista.se är en av Sveriges mest kompletta guider för sms-lån. Sajten startades redan 2009 och idag är vi två personer som jobbar aktivt med sajten. Behovet av en bra och uppdaterad guide inom sms-lån växte fram ett par år innan 2009 då marknaden fortfarande var ung (sms-lån uppkom först 2006). Framförallt behövdes mer information kring lånen, dess kostnader och villkor samlat på ett ställe tyckte vi. Efter att ha jobbat i branschen delvis ett par år på den tekniska biten startades sajten. Branschen har utvecklats väldigt snabbt sedan dess, och idag finns över 50 sms-lån och ett urval av de bästa kreditgivarna är numera viktigare än någonsin.

Till hjälp att skapa innehållet på sajten har vi förutom oss själva även hjälp av duktiga skribenter varav en är utbildad jurist. Sajten uppdateras minst en gång i månaden, ofta blir det långt mer då förändringstakten i branschen är mycket hög.

Trustpilot kan ni se vad våra besökare tycker om oss.

Hör gärna av dig med feedback om du tycker något är tokigt på sajten eller har förslag på förbättringar!

 

Kontakt

Feedback och frågor är välkomna. Alla mail kommer att läsas.

Observera att denna sida inte lånar ut pengar. smslantopplista.se är en sajt med jämförelser och fakta runt mikrolån.

Namn*
E-post*
Meddelande*
Website:
Date:
* Obligatoriskt fält

 

Drivs av
Seodev AB / 556865-3967
Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar
076-8758238
(kontakt tas enklast och snabbast via mail)


Meny