Välkommen till vår blogg om Ekonomi & Pengar. Här skriver vi om hur du kan få en bättre privatekonomi. Ämnen vi berör är till exempel Jobb, Tjäna Pengar och Privatekonomi.

Sliders och visa alla lån knapp

Sedan starten 2009 har vi haft tabeller för jämförelser av kreditgivarna. Dessa har fungerat mycket bra, då man snabbt fått en god översikt över alla lån. Med tiden har branschen förändrats mycket. Större lån så kallade blancolån erbjuder nu mindre summor, och sms-lånen har gått åt andra hållet och erbjuder lån som liknar blancolån. Däremellan har kreditgivare som Cash Buddy & Cash2you växt fram som erbjuder ett mellanläge. Ett annat faktum är att antalet kreditgivare som är värda att lista har ökat dramatiskt. Förr fanns det runt 7-10 st kreditgivare som hade bra lån, numera börjar det närma sig 30 st. För att hålla kvalitén uppe kommer vi rikta in oss på de 15 bästa.

Slider in

Allt detta har gjort att de gamla hederliga tabellerna nu inte fungerar så bra längre. Det blir för mycket som ska presenteras, för många undantag. Därför har vi nu börjat gå över mot ett system med slider, där du som besökare först väljer belopp. För att göra övergången mjuk så visar vi som standard tre kreditgivare direkt, och vill man visa fler får man använda slidern. Vi filar på ett gäng förbättringar till, så vi är inte riktigt klara än.

Vad tycker du om förändringen? Klicka på stjärnorna nedan för att sätta betyg.

Betygsätt Sliders och visa alla lån knapp, vilket betyg ger du artikeln? (klicka på stjärnorna)
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först att sätta betyg!)
Loading...
Publicerad 2014-09-25. Kategori Nyheter på sajten.
Skribent Martin Olofsson

Martin Olofsson - Skribent

Skribent inom ekonomi och finans sedan 2011. Utbildning består av affärsjuridisk magister 2005 med inriktning avtalsrätt. Intressen består av privatekonomi och på fritiden blir det löpning.

Läs mer om oss »

Skriv en kommentar