Välkommen till vår blogg om Ekonomi & Pengar. Här skriver vi om hur du kan få en bättre privatekonomi. Ämnen vi berör är till exempel Jobb, Tjäna Pengar och Privatekonomi.

6 Boktips för en bättre privatekonomi

 1. Kulor, cash & kosing : konsten att få ut mer av sina pengar
  Av Charlie Söderberg, Mathias Andersson, Fredrik Kullberg
  Vill du ha mer ut av pengarna så är detta boken för dig. I den här boken så går de genom flera av de vanligaste frågorna i ett vanligt svenskt hushåll. Samtidigt som de hjälper dig att få kontroll på dina in- och utgifter. De visar att det ofta är små förändringar i de små utgifter som gör störst skillnad.
 2. Så här kan alla svenskar bli miljonärer
  Av Per H Börjesson
  Per har lång erfarenhet i branschen. Här går igenom väldigt enkla principer och rekommendationer på hur även du kan bli rik. Boken ger en tydlig bild på vad som är bra och dåligt när det kommer till ekonomisk handel.
 3. 21 sätt att få mer gjort på kortare tid
  av Tracy Brian
  Hur når du ekonomisk framgång? Brian Tracy har hittat 21 gemensamma nämnare för att få mer gjort och bli mer effektiv. Med hjälp av dem så kan vem som helst när som helst nå de ekonomiska målen de satt upp för sig själva.
 4. Rich Dad, Poor Dad – Vägen till ekonomisk framgång
  av Robert T. Kiyosaki
  En storsäljare som vill ge en ny syn på ekonomi och slå håll på gamla traditioner. Här avslöjar Robert sin väg till att bli mångmiljonär. Hans filosofi är att det finns två val i livet: att bli mästare på ekonomi eller slav för pengar.
 5. Investera som mästarna – Från Aktiestinsen till Soros
  Av Jonas Bernhardsson
  Jonas Bernhardsson har här granskat och samlat sjutton olika personligheter och deras placeringsmodeller. Vad har de gemensamt, och finns det något som skiljer deras olika placeringsstrategier? Lär av de som redan har lyckats och misslyckats i branschen.
 6. Tradingguiden : allt du behöver veta om finansmarknaden
  Av Jonas Bernhardsson
  Handboken för alla investerare, spekulanter och framtida traders. En grundlig genomgång av allt som har med finansmarknaden och börshandel att göra. Heltäckande, relativt lättläst och underhållande om man är intresserad av ekonomisk handel. Fantastisk att ha i bokhyllan som referensbok när du börjar handla.
Betygsätt 6 Boktips för en bättre privatekonomi, vilket betyg ger du artikeln? (klicka på stjärnorna)
1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (Bli först att sätta betyg!)
Loading...
Publicerad 2011-06-12. Kategori Investera, Privatekonomi.
Skribent Martin Olofsson

Martin Olofsson - Skribent

Skribent inom ekonomi och finans sedan 2011. Utbildning består av affärsjuridisk magister 2005 med inriktning avtalsrätt. Intressen består av privatekonomi och på fritiden blir det löpning.

Läs mer om oss »


Skriv en kommentar